Salut! Dacă tot vine luna martie, m-am gândit să organizez un concurs și vă invit să participați într-un număr cât mai mare. Deci, să începem!

Link către Concurs:

Termeni și condiții de participare la Giveaway #SticlutaCuAmintiri

  1. Organizarea concursului

Concursul Giveaway #SiclutaCuAmintiri este organizat de Andreea Anamaria Idu, Founder & Blogger – Sticluța cu amintiri (www.sticlutacuamintiri.wordpress.com/). Concursul se va desfășura conform Regulamentului prezent, iar prevederile acestuia sunt obligatorii pentru fiecare participant.

  1. Locul și data desfășurării concursului

Concursul Giveaway #SticlutaCuAmintiri se va desfășura în perioada 27 Februarie – 8 Martie, iar locul de defășurare este platforma Facebook: https://www.facebook.com/sticlutacuamintiri, și wordpress: www.sticlutacuamintiri.wordpress.com/ , iar o platformă secundară de promovare a evenimentului este Instagram: https://www.instagram.com/andreea.idu.

  1. Drepturi și condiții de participare

În cadrul acestui concurs pot participa toate persoanele fizice, indiferent de națioalitate, sex, rasă etc. Concursul se desfășoară la nivel național și se adresează oricărei persoane care locuiește în România și respectă condițiile Regulamentului spre a-și valida participarea.

  1. Premiul concursului

Premiul concursului Giveaway #SticlutaCuAmintiri este cartea Oamenii ferciți citesc și beau cafea de Agnès Martin-Lugand de la editura TREI.

  1. Desemnarea câștigătorului

Câștigătorul concursului Giveaway #SticlutaCuAmintiri va fi desemnat de Andreea Idu în urma unei extrageri cu ajutorul Random.org în timpul unui videoclip care va fi postat ulterior pe Pagina Oficială de Facebook a Blogului Sticluța cu amintiri: https://www.facebook.com/sticlutacuamintiri.

! Toți participanții la concurs trebuie să îndeplinească fiecare condiție impusă de Regulament!

  1. Notificarea și predarea premiului

Câștigătorului Concursului Giveaway #SticluțaCuAmintiri i se va aduce imediat la cunoștință rezultatul prin intermediul unui mesaj pe Facebook și a unei eventuale discuții telefonice. Câștigătorul are obligația de a răspunde la mesaj și de a comunica datele necesare expedierii premiului prin Poștă în termen de maximum 3 zile. Câștigătorul va primi premiul prin Poștă, taxele fiind suportate de către Organizator. Premiul va fi expediat prin Poștă numai la adrese de pe teritoriul României.

În caz contrar, se va desfășura o nouă extragere și va fi anunțat un alt câștigător.

  1. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului Giveaway #SticlutaCuAmintiri este disponibil numai la adresa: https://sticlutacuamintiri.wordpress.com/2018/02/27/concurs-giveaway-sticlutacuamintiri/ pe Blogul Oficial al Sticluței cu Amintiri: www.sticlutacuamintiri.wordpress.com/. Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament.

  1. Alte prevederi

Participarea la acest Concurs presupune obligativitatea participanților de a respecta fiecare condiție impusă de către Organizator. Nerespectarea fie și a uneia dintre regulile menționate de către Organizator va duce automat la descalificarea acestora. Prin comunicarea datelor personale în modalitățile indicate de către Organizator și Regulament, participanții și câștigătorul își exprimă acordul ca datele personale să intre în baza de date a Organizatorului, acestea fiind, Numele și Prenumele, numărul de telefon* (în cazul câștigătorul) și adresa de e-mail.

Vă mulțumesc pentru interesul acordat acestui Concurs și vă urez Mult Succes!