Ei bine, iată că au trecut 2 ani de când am decis să îmi creez un blog unde să îmi aștern gândurile și impresiile despre experiențele de călătorie. În acest timp, acest colțițor al internetului a devenit un fel de jurnal de călătorie pe care îl recitesc de fiecare dată cu plăcere, aducându-mi aminte de fiecare loc pe care l-am văzut.

În acești 2 ani am crescut frumos și am vizitat atât de multe locuri, unde doar visam să ajung. Însă, câteodată, visele devin realitate. Dacă anul 2019 a fost marcat de călătorii în Țările de Jos, Belgia și Luxembourg, nici anul acesta nu ne vom lăsa mai prejos, căci eu și părinții avem de gând să ne întoarcem în Peninsula Iberică și să vizităm și mai multe orașe.

În luna februarie vom călători aproximativ 9.000 de km. dus-întors și vom vizita timp de 2 săptămâni orașe ale țărilor precum Franța, Spania, Portugalia și Gibraltar. Precum v-am obișnuit, nu voi divulga foarte multe detalii despre orașele incluse pe lista de călătorie, însă vă promit că articolele vor fi la fel de incitante și interesante ca până acum. 🙂

Aceastea fiins spuse, vă urez un an plin de reușite, mai bun ca anul trecut și plin de experințe frumoase cu mule călătorii și evenimente frumoase.

Vă mulțumesc frumos pentru susținere! 😀

See you soon! 😉